اخذ پذیرش تحصیلی در اسپانیا

با توجه به اینکه  دانشگاههای  کشور اسپانیا در چند سال اخیر برای ادامه تحصیل مورد توجه بسیاری از دانشجویان ایرانی قرار گرفته است، تصمیم گرفتیم که با تکیه بر تجربیات شخصی خودمان در تحصیل و تدریس در دانشگاههای اسپانیا ، سرویس اخذ پذیرش تحصیلی در دانشگاههای اسپانیا  را نیز در مجموعه فعالیتهای خود در شرکتمان بگنجانیم. از طرفی تشابهات فرهنگی، خونگرمی مردم , زیبایی و آب و هوای خوب کشور اسپانیا، و از طرف دیگر قیمتهای پایین این کشور در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی و از همه مهمتر لازم نبودن مدرک زبان انگلیسی برای اخذ پذیرش در این کشور منجر به این شده که دانشجویان ایرانی استقبال زیادی از تحصیل در اسپانیا به عمل بیاورند.

تقویم دانشگاهی در اسپانیا معمولا شامل  ۲ نیم سال است و هرترم  در اواسط سپتامبر و اوایل فوریه آغاز می شود. زمان لازم برای اخذ پذیرش حد اقل ۲ ماه قبل از شروع ترم می باشد. برای تحصیل در فوق لیسانس نیاز به مدرک دوره لیسانس در رشته  مورد نظر یا مشابه است و تحصیل در دکترا، که به صورت تحقیق و واحد درسی می باشد،  نیاز به مدرک فوق لیسانس از یکی از دانشگاههای ایران دارد.

 مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی در اسپانیا:

  • مدرک لیسانس یا فوق لیسانس و ترجمه آنها
  • ریز نمرات دانشگاهی و ترجمه آنها
  • اسکن صفحات اصلی پاسپورت
  • عکس رنگی
  • مدرک زبان (در صورت وجود)
  • توصیه نامه از استاد (در صورت وجود)
  • پروپوزال تحقیق در رشته مورد نظر (در صورت وجود)
  • CV یا رزومه کاری و درسی (در این مورد هم ما می توانیم به شما مشاوره بدهیم)
  • واریز مبلغ مورد توافق  برای این سرویس

لطفاً در نظر داشته باشید که بنا بر قوانین اداره مهاجرت اسپانیا، زمانی دانشجویان خارجی می توانند در اسپانیا مشغول تحصیل شوند که قبل از ورود به اسپانیا پروسه ویزای دانشجویی آنها طی شده باشد و تاییدیه ویزای دانشجویی از اداره مهاجرت صادر شده باشد. در غیر این صورت،  به صرف ورود با ویزای توریستی به اسپانیا ، هیچ  فرد خارجی نمی تواند در اسپانیا تحصیل کند.